Startpagina > Hulp

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

  Veel gestelde vragen

  1. Controleer je bezorgdatum.


  Je kunt de geschatte leverdatum vinden in je orderbevestiging.


  Standaard levering aan huis

  Prijs: €4 of GRATIS voor bestellingen boven €80.00.


  Bestellingen worden binnen 3-6 werkdagen geleverd. (uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen).


  Levering van maandag t/m vrijdag.

  Express levering
  Prijs: €7 voor bestellingen onder €80 

  €3 voor bestellingen boven €80

  Levertijd: 48 uur (werkdagen)

  Deze bezorgmethode is alleen beschikbaar voor producten die worden verzonden vanuit ons magazijn in Frankrijk.


  Ophalen in de winkel

  Gratis bezorging in een Belgische winkel naar keuze.


  Je bestelling wordt binnen 4-6 werkdagen geleverd in de door
  jouw gekozen winkel. (exclusief zaterdag, zondag en feestdagen). Bekijk de openingstijden van de winkel om te zien wanneer je je bestelling kan ophalen.

   

  2. Traceer mijn bestelling.  


  Controleer de trackinglink die we in je verzend-email hebben verzonden om up-to-date trackinginformatie te bekijken. Wacht 48 uur na verzending om te controleren.


  Of je kunt je bestelling hier volgen.


  3. Controleer je gegevens. 


  Log in op je account https://www.jdsports.be/myaccount/dashboard/ om te controleren of we de juiste bezorginformatie voor je bestelling hebben en dat al je contactgegevens up-to-date zijn.


  Neem contact op met je buren. Als u niet thuis bent, heeft de koerier het pakket mogelijk bij een van je buren afgeleverd.


  4. Neem contact op.


  Als je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen en de geschatte leverdatum is verstreken, neem dan contact op met onze klanten service onder vermelding van je bestelnummer.

  GRATIS en gelijk retourneren in de winkel

  Je kunt je online bestelling GRATIS binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in één van onze JD-winkels. De artikelen moeten voorzien zijn van aangehechte kaartjes en de originele verpakking, daarnaast dien je ook het originele betalingsbewijs met je mee te brengen. In de winkel ontvang je een bewijs van ontvangst na het afgeven van je bestelling.


  Via de post (voor eigen kosten)

  * Retourneren via het online portaal 

  Online bestellingen kunnen worden geretourneerd via ons retourportaal. Klikhier en meld je retour aan. Je hebt tot 28 dagen na ontvangst om je bestelling aan ons te retourneren. Je kunt eenvoudig het volgende doen: Vul het retourformulier in, inclusief de reden(en) van retournering en voeg deze bij het pakket. Verpak alle items die je wilt retourneren in de originele verpakking of doos en plak het retouretiket op de verpakking of doos. Als je geen gebruik maakt van onze optie retourneren, kun je dit zelf regelen via een postvervoerder. We raden je aan een dienst te gebruiken die een bewijs van verzending kan leveren, aangezien de artikelen jouw verantwoordelijkheid blijven totdat we je pakket hebben ontvangen.

   

  Lees ons retourbeleid voor meer informatie over de retourvoorwaarden.

   Sorry dat je bestelling is geannuleerd.
  Als het artikel dat je hebt besteld niet op voorraad is op het moment van het inpakken van je bestelling moeten we deze annuleren. Houd rekening met maximaal 5 werkdagen voor uw terugbetaling, afhankelijk van je betalingsmethode.
  We zijn snel in het picken en verpakken van je bestelling, daarom kunnen we je bestelling niet wijzigen of annuleren nadat je aankoop bevestigd is.
  Als je van gedachten bent veranderd, kan je je bestelling gratis retourneren in een van onze Belgische JD Sports filialen. Je kan je bestelling ook naar ons retourneren via de post, hierbij zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. Ga voor meer informatie naar onze retoursectie om al je retourmogelijkheden te bekijken.
  Als je je bestelling rechtstreeks naar ons teruggestuurd hebt en je nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen hebt, houd er dan eerst rekening mee dat het tot 72 uren kan duren voor het retourcentrum je retournering heeft kunnen verwerken. Rekening houdend met transittijd, vragen we dat je ons tot 10 dagen de tijd geeft om je retournering te bevestigen. 

  Als dit termijn is overschreden , kijk dan na bij de bezorgingsdienst die verantwoordelijk was voor je retournering of je bestelling bij ons aangekomen is. Wij kunnen namelijk geen items terugbetalen, die we niet ontvangen hebben. 
  Als je bevestigd krijgt dat je retournering bij ons geleverd is en je hebt 72 uren later nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze Klantenservice.

  Contacteer Ons

  Terugbetalingen uitgevoerd in een winkel zouden meteen verwerkt moeten worden en binnen enkele werkdagen op je rekening verschijnen. Als je daarna je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, kun je best contact opnemen met je bank.
  Om altijd up-to-date te zijn en geen launch te missen, kun je ons gewoon volgen op social media (Instagram of Facebook) of je aanmelden voor de nieuwsbrief.

  Standaard levering aan huis

  Prijs: €4 of GRATIS voor bestellingen boven €80.00.

  Bestellingen worden binnen 3-6 werkdagen geleverd. (uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen).

  Levering van maandag t/m vrijdag.

  Express levering

  Prijs: €7 voor bestellingen onder €80 

  €3 voor bestellingen boven €80

  Levertijd: 48 uur (werkdagen)

  Deze bezorgmethode is alleen beschikbaar voor producten die worden verzonden vanuit ons magazijn in Frankrijk.

  Ophalen in de winkel

  Gratis bezorging in een Belgische winkel naar keuze.


  Je bestelling wordt binnen 3-6 werkdagen geleverd in de door

  jouw gekozen winkel (exclusief zaterdag, zondag en feestdagen). Bekijk de openingstijden van de winkel om te zien wanneer je je bestelling kan ophalen.

   
  * Raffle producten zijn uitgezonderd van gratis bezorging. Alle deelnemers aan de raffle gaan ermee akkoord dat ze bezorgkosten in rekening worden gebracht als ze als winnaar worden geselecteerd.

  We hebben je bestelling gesplitst, zodat we deze sneller bij je kunnen bezorgen.

   Om te zien hoe je bestelling vordert, klik hier en voer het bestelnummer in uit je bevestigingsmail.

  Alle Raffle items kunnen in de winkels worden terug gebracht met uitzondering van YEEZY's. YEEZY's moeten worden retourneerd via onderstaand adres. Je kunt de Raffle items ook retourneren door het naar het onderstaande magazijn te sturen. We raden je aan om een retourformulier met bevestiging van verzending aan te vragen om er zeker van te zijn dat we je geretourneerde items veilig ontvangen. Het retourneren van YEEZY's moet van tevoren worden gemeld bij onze klantenservice, dit kan via het klantenserviceformulier. Houd er rekening mee dat de items jouw verantwoordelijkheid zijn totdat ze ons bereiken.

  JD Internet Returns
  Schaapherderweg 24
  Ridderkerk
  NL
  2988 CK
  Zodra we je bestelling met alle door jouw ingevulde gegevens hebben ontvangen, kunnen we geen wijzigingen meer aan het adres aanbrengen. Als je een ander afleveradres wilt kiezen, neem dan contact op met de leverancier (PostNL of DHL) om wijzigingen door te voeren.
  Ja, alle leveringen kunnen gevolgd worden via de link die in je verzendbevestigings-e-mail vermeld wordt. Mogelijk ontvang je ook e-mails van de koerier met updates over de status van je levering.

  Bekijk de status van je bestelling hier.

  De meeste promoties worden automatisch toegepast bij het afrekenen.

  Heb je een kortings- of promotiecode? Voer deze dan in bij het vakje 'kortingscode'. Eenmaal voltooid klik je op Los in waarna de korting wordt toegepast.

  Wij aanvaarden volgende betalingsmethoden: 

  • Paypal
  • Visa/ Mastercard
  • American Express 

  Als een artikel beschadigd of defect aankomt, neem dan contact op met onze Klantenservice. We zullen je retourmogelijkheden samen bespreken en sturen het betreffende item vervolgens op naar ons inspectieteam. Na verwerking zullen we een terugbetaling of omruiling aanbieden.

  In de buurt van een winkel? Het is ook mogelijk om het defecte of beschadigde artikel naar één van onze JD-winkel te brengen. Zij zorgen ervoor dat het artikel teruggestuurd wordt naar het Warehouse in de UK.

  Houdt er alsjeblieft rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat wij het geretourneerde artikel ontvangen. Vanaf het moment dat wij de retourzending ontvangen, kan het 72 uur duren voordat je terugbetaling wordt verwerkt. Daarnaast kan het 3-5 werkdagen duren voordat het bedrag op je account komt te staan, afhankelijk van je betaalmethode. We zullen een e-mail ter confirmatie sturen wanneer je retournering is aanvaard.

  Als je na de genoemde periode geen retourbevestiging heeft ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.


  Loading

  Andere manieren om hulp te krijgen

  Cadeaukaarten

  Gift Card

  €5 - €300

  De Ultimate Giftcard is de enige cadeaukaart die je nodigt hebt. Verkrijgbaar in meer dan 500 winkels in de land, het is het perfecte cadeau.

  Cadeaukaarten kopen

  Onze winkels

  Vind een winkel

  Vind je dichtstbijzijnde JD winkel, bekijk openingstijden en vind waar je je bestelling kan ophalen!

  Vind mijn dichtstbijzijnde winkel

  DOWNLOAD ONZE APPS

  Shop 24/7 met de JD Sports iPhone-app! Krijg onderweg toegang tot onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

  Downloaden vanuit de App Store Download van Google Play
  Wij accepteren de volgende betaalmethoden
  PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
  Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, Alle rechten voorbehouden.
  Loading

   
  Terug naar boven