Startpagina > Hulp > Betalingspromo en cadeaubon

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

Betalingspromo en cadeaubon

Lees de Algemene Voorwaarden voor Black Friday 2020 via de volgende link https://bit.ly/330eyqJ
Laden

Voorwaarden en condities – Sale promoties JD Sports Fashion PLC (bedrijfsnummer: 1888425)


Eindejaars Solden– Maandag 04 Januari 2021 Gedurende de ‘Eindejaars Solden’reclameactie bieden wij het volgende:
1. Tot 50% korting op geselecteerde producten: deze korting is alleen geldig voor geselecteerde producten en dit zal automatisch worden toegepast op het product en dit zal worden weergegeven als een oude/nieuwe prijs.
2. De korting heeft allleen betrekking op de geselecteerde lijnen/artikelen binnen deze reclameactie en zal automatisch van het betreffende product af gaan en verschijnen als oude/ nieuwe prijs.
3. De bovenstaande aanbieding kan niet samen met een ander actieproduct worden gebruikt welke online verkrijgbaar is.
4. JD Sports heeft het recht om elke willekeurige code te weigeren als zij dit als ongeldig of frauduleus beoordelen.
5. De bovenstaande aanbiedingen en kortingen zijn niet inwisselbaar voor geld en zijn niet verhandelbaar. Geretourneerde items zullen worden gerestitueerd met de betaalde kortingsprijs. Dit zal geen effect hebben op jouw wettelijke rechten. De korting is niet van toepassing op cadeaukaarten.
6. JD Sports heeft het recht om (i) deze aanbieding op elk moment te annuleren; (ii) elke individueel profijt hiervan te annuleren of weigeren; (iii) deze voorwaarden en condities te wijzigen; en (iv) het aantal codes van de online terugbetalingen te limieteren.
7. Aanbieding is geldig vanaf Maandag 04 Januari. Let op de ‘tot 50% korting geselecteerde producten’ actie zijn verkrijgbaar voor de startdatum van de reclameactie en zullen verkrijgbaar zijn rond die periode. Geselecteerde artikelen zullen later de originele prijs hebben.
Laden

De meeste promoties worden automatisch toegepast bij het afrekenen.

Heb je een kortings- of promotiecode? Voer deze dan in bij het vakje 'kortingscode'. Eenmaal voltooid klik je op Los in waarna de korting wordt toegepast.

Laden

In een oogopslag

- 21 dagen de tijd om te betalen

- Geen kosten of rente als je binnen 21 dagen betaalt

- Geen account aanmelden vereist

- Geen kredietaanvraag

- Ontvang eerst je goederen, betaal later

- Klarna stuurt betalingsinstructies naar u

- Eenvoudig, selecteer gewoon Klarna als betaalmethode bij het afrekenen

Wie zijn Klarna?

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, alternatieve betalingsprovider. Klarna’s visie is de koopervaring te vereenvoudigen met een simpele log-out oplossing. Klanten hoeven alleen urgente informatie te verstrekken om hun aankoop te voltooien.

De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor jou.

Een nieuwe manier van betalen

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om ‘na levering te betalen’, maar het is ook altijd mogelijk om te betalen met creditcard, pinpas of PayPal. Al onze betalingsopties worden getoond op onze betalingspagina.

Hoe werkt het?

We hebben het kopen makkelijker gemaakt met een snelle registratie en afhandeling. Op deze manier kan je overal iets kopen met je telefoon en op een snelle, makkelijke manier betalen.

Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. Je hebt hierna 21 dagen de tijd om met credit- of debitcard te betalen zonder extra kosten.

Als Klarna mij de optie geeft om 21 dagen na levering te betalen, doen ze dan een kredietcheck bij mij?

Zowel JD Sports als Klarna zullen geen kredietcheck doen die impact heeft op jouw kredietwaardigheid. Het is wel mogelijk dat Klarna een zogenoemde ‘niet-geregistreerde’ navraag doet, dit heeft echter geen effect op jouw kredietwaardigheid.

Wat gebeurt er als ik te laat betaal?

Klarna berekent geen kosten voor het gebruik van Betaal later. Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 21 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

Hoe wordt mijn factuur verstuurd?

Wanneer je kiest om na bestelling te betalen, ontvang je van Klarna een e-mail met de betalingsinstructies en een betaallink. Vul simpelweg jouw factuurnummer in op de betalingspagina en volg de verdere instructies. Heb je je factuurnummer niet bij de hand? Neem dan contact op met Klarna’s Customer Service team here.

Welke gegevens moet ik geven wanneer ik een aankoop doe?

Wanneer je wilt bestellen met Klarna dien je je mobiele nummer en je e-mailadres te geven. Het mobiele telefoonnummer is vereist in geval dat we contact met je op moeten nemen. Alle facturen worden naar je e-mailadres verstuurd. Het is erg belangrijk om de correcte persoonlijke details te geven omdat je de betalingsinformatie wellicht niet ontvangt en je dan aansprakelijk bent voor eventuele vertraagde betalingen en kosten.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden met Klarna?

Je kunt direct met een creditcard (Visa / Mastercard ) betalen bij het afrekenen of profiteren van Klarna´s ´Betaal na bezorging´ betalingsoptie, waar je de goederen kunt betalen nadat je ze hebt ontvangen via een creditcard of bankpas.

Hoe werkt de betalingspagina?

Log in met je factuurnummer, deze heb je via e-mail ontvangen, en het e-mailadres dat je tijdens het bestelproces hebt ingevuld. Heb je het factuurnummer niet bij de hand? Neem dan contact op met Klarna’s Customer Service team. hier

 

Ik heb geen E-mail ontvangen met de factuur en/of betaalinformatie?

 

Neem contact op met Klarna’s Customer Service team here. zij zullen je verder helpen met het betalingsproces.

Kan ik mijn vervaldatum uitstellen?

Je hebt 21 dagen de tijd om je factuur te betalen of de optie om om de factuur gratis tien dagen pauzeren. Wil je de factuur voor 30 dagen pauzeren, dan kan dat tegen betaling die tussen €0,40 en €1,90 ligt.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres dan het factuuradres laten bezorgen?

Ja, wanneer je Klarna selecteert als betalingsmethode kun je ervoor kiezen om je bestelling naar een ander adres te laten versturen. Bij de check-out heb je de mogelijkheid om een ander bezorgadres toe te voegen.

Is mijn betaling ontvangen?

Nadat we je betaling hebben ontvangen, verstuurt Klarna een bevesting naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met Klarna’s Customer Service team. hier Houd hierbij je betalingsbewijs bij de hand.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling wil annuleren?

Neem contact op met onze klantenservice wanneer je je bestelling wilt annuleren. hier.

Ik heb mijn bestelling geannuleerd. Hoe lang duurt het voordat ik mijn refund ontvang?

Zodra wij je annulering verwerkt hebben, ontvang je het bedrag binnen 30 dagen terug op dezelfde manier als waarmee je betaald hebt.

Wat gebeurd er met mijn factuur wanneer ik items geretourneerd heb?

Wanneer wij je retour (deels) hebben ontvangen zullen we je een update van je factuur sturen. Heb je je bestelling volledig geretourneerd? Dan zal je openstaande factuur afgesloten worden.

Ik heb een factuur ontvangen, maar de goederen nog niet.

Je hoeft de betaling nog niet te voldoen wanneer je de bestelling nog niet hebt ontvangen. We adviseren je om contact op te nemen met ons Customer Care team om naar een update te vragen. Neem daarnaast ook contact op met Klarna's Customer Service Team zodat zij de vervaldatum van de betaling kunnen uitstellen.

Hoe ontvang ik mijn terugbetaling?

Het bedrag zal worden teruggestort op dezelfde manier als waarmee je hebt betaald.

Neem contaxt op met Klarna´s klantenservice hier of bel met Klarna’s klantenservice.

Maandag - Vrijdag 9.00 - 17:00 uur

Zaterdag - zondag Gesloten

 

Bel: 02 808 06 01

Om u de betalingsopties van Klarna te kunnen bieden, zullen wij Klarna bepaalde aspecten van uw persoonlijke informatie, zoals contact- en bestelgegevens, doorgeven zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betalingsopties en om de betalingsopties aan te passen voor jou. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in de overeenstemming met de informatie in het privacybeleid van Klarna.
Hier vind u ook een link naar het *JD privacybeleid*

Laden

Wij nemen veiligheid zeer ernstig. Wanneer je je kredietkaartgegevens op de website invoert, wordt die informatie beschermd door middel van Secure Socket Layer (SSL)-technologie. Hiermee worden je gegevens gecodeerd en zorgt ervoor dat de informatie die je indient niet gelezen kan worden in het uitzonderlijke geval dat het onderschept wordt.

Als je niet zeker bent dat de SSL-beveiliging toegepast wordt, kijk dan na of er een hangslot- of sleutelicoon zichtbaar is in de grijze bar aan de basis van de pagina die je aan het lezen bent.

Je kan er vanop aan dat de gegevens die je bij ons ingeeft veilig zijn.
Laden

Wij aanvaarden volgende betalingsmethoden: 

 • Paypal
 • Visa/ Mastercard
 • American Express 
Laden

Je kunt een cadeaubon kopen in de winkel of via de giftcard pagina.
Laden

Om je uit te schrijven van onze e-mails en aanbiedingen, klik je op de 'unsubscribe' link onderaan de betreffende e-mails.

Heb je niet langer toegang tot je e-mailaccount? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Laden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op prijsvragen/ winacties op de website en social media kanalen van jdsports.be. Door deelname aan de betreffende prijsvragen/winacties gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie. Daarnaast worden per prijsvraag/winactie specifieke voorwaarden van toepassing verklaard.

 • Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag/winactie.
 • De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de prijsvraag/winactie. JD Sports kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit en een geldige inschrijving op het door de deelnemer opgegeven woon-of verblijfadres.
 • De winnaars kunnen per telefoon, e-mail of per post bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres, correspondentieadres of telefoonnummer.
 • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Belgie.
 • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag/winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is JD Sports gerechtigd een andere winnaar te trekken.
 • De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. JD Sports is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs.
 • De afhandeling van de levering van de prijs gebeurt door JD Sports of een ander daartoe aangestelde partij. In het laatste geval is JD Sports niet verantwoordelijk voor de levering van de prijs. In dat geval zal de datum van levering van de prijs in overleg met de leverancier van de prijs worden bepaald.
 • JD Sports is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs. In het geval dat de winnaar, een medebewoner/aanwezige of omwonende een aangetekend verzonden prijs niet in ontvangst kan nemen bij bezorging, zal de winnaar de prijs op een later tijdstip afhalen (bijvoorbeeld bij postkantoor of postagentschap e.d.). JD Sports kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet ingeval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post- of verzendbedrijf is achtergelaten.
 • Indien de prijs bestaat uit toegangskaarten evenementen, kan er bij afgelasting geen aanspraak gemaakt worden op enige vorm van compensatie.
 • De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. JD Sports mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld (zie privacyverklaring).
 • De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de prijsvraag en de uitreiking van de prijs. In dat kader is JD Sports gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende prijsvraag/winactie.
 • Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per post aan de winnaar worden verzonden, of wanneer dit gezien de aard van de prijs noodzakelijk is, op een andere wijze ( bijvoorbeeld persoonlijk) aan de winnaar worden overhandigd.
 • Gebruik van de ter beschikking gestelde prijs is voor rekening en risico van de winnaar. JD Sports kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
 • JD Sports is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.
 • JD Sports is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke problemen of gebreken die voortvloeien uit het gebruik van de website en/of het downloaden van welke componenten dan ook met betrekking tot de prijsvraag.
 • JD Sports is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag/winactie of het verloop van de prijsvraag/winactie op oneerlijke wijze beïnvloeden.
 • JD sports is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie gedurende de looptijd van de prijsvraag/winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag/winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat JD Sports daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de prijsvraag/winactie, zal door JD sports op haar website op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt.
 • Indien één of meer bepalingen van de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie nietig of ongeldig zijn, dan tast dit niet de geldigheid van de overige bepalingen van de Algemene voorwaarden prijsvraag/winactie aan.
 • Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag/winactie kun je gebruik maken van het contactformulier. Vermeld daarbij altijd de naam van de prijsvraag/winactie. JD Sports zal zo spoedig mogelijk reageren.
Laden

We accepteren de volgende creditcards / betaalpassen:

 • VISA
 • Master Card
 • Maestro
 • American Express

We accepteren ook PayPal .

Wij accepteren geen betaling per cheque, stijlkaarten, Visa Electron, Solo-kaarten, Duet-kaarten, contanten, postwissels of cadeaubonnen. Om je nog meer vertrouwen te geven in online winkelen bij ons, hebben we Verified by Visa en Mastercard® SecureCode ™ geïntroduceerd. Deze services verbeteren je bestaande creditcard- / betaalpasaccounts tegen ongeoorloofd gebruik wanneer je bij ons winkelt.

Als je deze service wilt gebruiken, dien je je eerst te registreren bij de bank of andere organisatie die je kaart heeft uitgegeven

Laden

Klik voor informatie over cadeaubonnen op de volgende link:

https://www.jdsports.be/page/gift-cards/

Laden

Andere manieren om hulp te krijgen

Cadeaukaarten

Gift Card

€5 - €300

De Ultimate Giftcard is de enige cadeaukaart die je nodigt hebt. Verkrijgbaar in meer dan 500 winkels in de land, het is het perfecte cadeau.

Cadeaukaarten kopen

Onze winkels

Vind een winkel

Vind je dichtstbijzijnde JD winkel, bekijk openingstijden en vind waar je je bestelling kan ophalen!

Vind mijn dichtstbijzijnde winkel

DOWNLOAD ONZE APPS

Shop 24/7 met de JD Sports iPhone-app! Krijg onderweg toegang tot onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Downloaden vanuit de App Store Download van Google Play
Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2021 JD Sports Fashion Plc, Alle rechten voorbehouden.
Loading

 
Terug naar boven