Startpagina > Hulp > Retourneren en Terugbetalen

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

Retourneren en Terugbetalen

Van dinsdag 1 november 2022 tot maandag 23 januari 2023 wordt ons terugbetalingsbeleid versoepeld, zodat gedurende deze periode op elk moment* terugbetalingen kunnen worden gedaan, zolang de artikelen voorzien zijn van de leverbon. Houd er rekening mee dat we tussen maandag 26 december en woensdag 28 december 2022 geen retourneringen in de winkel kunnen verwerken.
*Alle andere voorwaarden zijn van toepassing.

Laden

GRATIS en gelijk retourneren in de winkel

Je kunt je online bestelling GRATIS binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in één van onze JD-winkels. De artikelen moeten voorzien zijn van aangehechte kaartjes en de originele verpakking, daarnaast dien je ook het originele betalingsbewijs met je mee te brengen. In de winkel ontvang je een bewijs van ontvangst na het afgeven van je bestelling.


Via de post (voor eigen kosten)

* Retourneren via het online portaal 

Online bestellingen kunnen worden geretourneerd via ons retourportaal. Klikhier en meld je retour aan. Je hebt tot 28 dagen na ontvangst om je bestelling aan ons te retourneren. Je kunt eenvoudig het volgende doen: Vul het retourformulier in, inclusief de reden(en) van retournering en voeg deze bij het pakket. Verpak alle items die je wilt retourneren in de originele verpakking of doos en plak het retouretiket op de verpakking of doos. Als je geen gebruik maakt van onze optie retourneren, kun je dit zelf regelen via een postvervoerder. We raden je aan een dienst te gebruiken die een bewijs van verzending kan leveren, aangezien de artikelen jouw verantwoordelijkheid blijven totdat we je pakket hebben ontvangen.

 

Lees ons retourbeleid voor meer informatie over de retourvoorwaarden.

Laden

Je hebt tot 28 dagen na ontvangst om je bestelling naar ons terug te sturen of te retourneren in een winkel, op voorwaarde dat deze voldoet aan ons retourbeleid.
Laden

Wil je een raffle order retourneren, neem dan contact op met de klantenservice.
Laden

Ja! Je kan je bestelling GRATIS retourneren in een winkel en het zal direct worden verwerkt bij de kassa. Je ontvangt je terugbetaling binnen 3-5 werkdagen, afhankelijk van je bank. Na ontvangst van je items heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren voor een volledige refund.

Wanneer je je bestelling binnen de annuleringsperiode retourneert betalen we het volledige aankoopbedrag samen met de standaard verzendkosten aan je terug. Houd er echter rekening mee dat wanneer je slechts enkele artikelen wilt retourneren maar de rest van de bestelling wilt houden, je mogelijk geen recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten.

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, verwerken we je terugbetaling of omwisseling binnen enkele werkdagen. Controleer je e-mail inbox, want wij zullen je op de hoogte houden van de status van je retour / uitwisseling.

*Retourneren via de winkel is gratis.

*Online orders kunnen niet worden geruild alleen geretourneerd.

 

*Retourneren via een alternatief postkantoor is voor eigen rekening.


Retourbeleid in de winkel voor bestellingen die betaald zijn met Paypal of Klarna 

Bestellingen die betaald zijn met Paypal of Klarna kunnen binnen 14 dagen na ontvangst GRATIS worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

Retourbeleid in de winkel voor bestellingen betaald met Creditcard

Bestellingen die betaald zijn met een Creditcard kunnen binnen 14 dagen na ontvangst GRATIS worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om uw teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald. Houd er rekening mee dat de pas en de bankrekening overeenkomen met die van je Creditcard betaling. Indien dit niet het geval is kan het bedrag niet worden teruggestort.

Retourbeleid gepersonaliseerde items

Gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het item defect is.

Laden

Na ontvangst van je items heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren voor een volledige terugbetaling. Wil je een item omruilen met een ander artikel of een giftcard? Retourneer je bestelling dan binnen 28 dagen na ontvangst.

Wanneer je de bestelling binnen de annuleringsperiode retourneert, betalen we het volledige aankoopbedrag samen met de standaard verzendkosten aan je terug. Houd er echter rekening mee dat wanneer je slechts enkele artikelen wilt retourneren maar de rest van de bestelling wilt houden, je mogelijk geen recht hebt op terugbetaling van de verzendkosten.

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, verwerken we je terugbetaling of omwisseling binnen enkele werkdagen. Controleer je e-mail inbox, want wij zullen je op de hoogte houden van de status van je retour / uitwisseling.

* Retourneren via een JD Winkel is GRATIS , retourneren via de post is voor eigen kosten. 

Retourbeleid voor bestellingen die betaald zijn met Paypal en Klarna

Bestellingen die betaald zijn met Paypal en Klarna kunnen binnen 14 dagen na ontvangst GRATIS worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

Retourbeleid in de winkel voor bestellingen betaald met Creditcard

Bestellingen die betaald zijn met een Creditcard kunnen binnen 14 dagen na ontvangst GRATIS worden geretourneerd in een JD-winkel. De winkel zorgt ervoor dat je bestelling teruggestuurd wordt naar het warehouse in de UK. Het duurt maximaal 14 dagen om je teruggave te verwerken. Na verwerking zal je de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waarmee je de bestelling hebt betaald. Houd er rekening mee dat de pas en de bankrekening overeenkomen met die van je Creditcard betaling. Indien dit niet het geval is kan het bedrag niet worden teruggestort.

Retourbeleid gepersonaliseerde items

Gepersonaliseerde items worden alleen geaccepteerd als de personalisatie tekst onjuist is of als het item defect is.

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING
MCKENZIE ERWEN CREW TRACKSUIT - KINDEREN
KHAKI | BLUE
Wij hebben vernomen dat een zeer klein aantal van de McKenzie trainingspakken voor kinderen een fabricagefout vertoont. Hierdoor vertoont zich een scherpe rand aan de plastic drukknopen op de schouder van het sweatshirt. Dit kan krassen veroorzaken. Als je een McKenzie Erwen Crew Trainingspak heeft, controleer dan of het de productcode MCKTI14897611 of MCKTI14897101 heeft.

 

 DE PRODUCTCODE STAAT OP HET ONDERHOUDSETIKET OP DE ZIJNAAD VAN HET PRODUCT TUSSEN DE QR-CODE EN DE VERMELDING "NIET IN DE BUURT VAN VUUR BEWAREN"

De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Als je een kledingstuk hebt dat aangetast is, gebruik het dan niet meer en retourneer het voor een volledige terugbetaling, in een JD Sports winkel of via ons online retourportaal https://retourneren.jdsports.be/ Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice via https://www.jdsports.be/customer-service/contact/ of onze Facebook chat Wij bedanken je voor je medewerking en verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak.
Laden

Je hebt 14 dagen de tijd om een ongewenst item in één van onze JD-winkels te retourneren. De artikelen moeten voorzien zijn van aangehechte kaartjes en de originele verpakking. Daarnaast dien je ook het originele betalingsbewijs met je mee te brengen.

Indien je met een creditcard of betaalpas betaald hebt, wordt een terugbetaling of omwisseling aan de kassa verwerkt. Let op: de tijd die de verwerking van je terugbetaling in beslag neemt verschilt per bank en betaalwijze en duurt gemiddeld 3-5 werkdagen.

Laden

Alle Raffle items kunnen in de winkels worden terug gebracht met uitzondering van YEEZY's. YEEZY's moeten worden retourneerd via onderstaand adres. Je kunt de Raffle items ook retourneren door het naar het onderstaande magazijn te sturen. We raden je aan om een retourformulier met bevestiging van verzending aan te vragen om er zeker van te zijn dat we je geretourneerde items veilig ontvangen. Het retourneren van YEEZY's moet van tevoren worden gemeld bij onze klantenservice, dit kan via het klantenserviceformulier. Houd er rekening mee dat de items jouw verantwoordelijkheid zijn totdat ze ons bereiken.

JD Internet Returns
Schaapherderweg 24
Ridderkerk
NL
2988 CK
Laden

Neem contact op met onze klantenservice.
Laden

Yeezy producten die via de website zijn besteld, kunnen niet worden geretourneerd in de winkel. Houd er rekening mee dat retourneren via de post niet gratis is. Dit heeft geen effect op je wettelijke rechten.
Laden

Houdt er alsjeblieft rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat wij het geretourneerde artikel ontvangen. Vanaf het moment dat wij de retourzending ontvangen, kan het 72 uur duren voordat je terugbetaling wordt verwerkt. Daarnaast kan het 3-5 werkdagen duren voordat het bedrag op je account komt te staan, afhankelijk van je betaalmethode. We zullen een e-mail ter confirmatie sturen wanneer je retournering is aanvaard.

Als je na de genoemde periode geen retourbevestiging heeft ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.


Laden

Als je je bestelling rechtstreeks naar ons teruggestuurd hebt en je nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen hebt, houd er dan eerst rekening mee dat het tot 72 uren kan duren voor het retourcentrum je retournering heeft kunnen verwerken. Rekening houdend met transittijd, vragen we dat je ons tot 10 dagen de tijd geeft om je retournering te bevestigen. 

Als dit termijn is overschreden , kijk dan na bij de bezorgingsdienst die verantwoordelijk was voor je retournering of je bestelling bij ons aangekomen is. Wij kunnen namelijk geen items terugbetalen, die we niet ontvangen hebben. 
Als je bevestigd krijgt dat je retournering bij ons geleverd is en je hebt 72 uren later nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze Klantenservice.

Contacteer Ons

Terugbetalingen uitgevoerd in een winkel zouden meteen verwerkt moeten worden en binnen enkele werkdagen op je rekening verschijnen. Als je daarna je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, kun je best contact opnemen met je bank.
Laden

Andere manieren om hulp te krijgen

Cadeaukaarten

Gift Card

€5 - €300

De Ultimate Giftcard is de enige cadeaukaart die je nodigt hebt. Verkrijgbaar in meer dan 500 winkels in de land, het is het perfecte cadeau.

Cadeaukaarten kopen

Onze winkels

Vind een winkel

Vind je dichtstbijzijnde JD winkel, bekijk openingstijden en vind waar je je bestelling kan ophalen!

Vind mijn dichtstbijzijnde winkel

DOWNLOAD ONZE APPS

Shop 24/7 met de JD Sports iPhone-app! Krijg onderweg toegang tot onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Downloaden vanuit de App Store Download van Google Play
Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2022 JD Sports Fashion Plc, Alle rechten voorbehouden.
Loading

 
Terug naar boven