Retournen


Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja! Je hebt 14 dagen na ontvangst om ons te laten weten of je je bestelling annuleren wilt, en 14 dagen hierna om je artikelen terug te sturen.

*We begrijpen dat je tijdens de feestdagen wellicht wat meer tijd nodig hebt om de producten terug te sturen. Vanaf 4 november tot 6 januari kun je producten retourneren met terugbetaling of omruilen, zolang een geldig betaalbewijs is bijgevoegd. We zijn niet in staat om terugbetalingen te doen en producten om te ruilen tussen 26 en 28 december.

Winkel retours: Retourneren in de winkel kan alleen wanneer defecte producten worden teruggebracht en kan alleen met een geldig aankoopbewijs. Voor andere retouren worden Gift Cards verstrekt of kunnen producten worden omgeruild. Online aankopen kunnen niet in de winkel worden geretourneerd voor een terugbetaling.

Online retouren: Houdt er rekening mee dat retouren aan ons magazijn alleen kunnen worden terugbetaald wanneer de bestellingen online zijn gedaan en producten niet online kunnen worden geruild. Online aankopen kunnen niet worden geretourneerd in de winkel voor een terugbetaling. Alle andere klant retour voorwaarden gelden.


Wat is jullie retourbeleid?

 • Om terugbetaling of een vervangproduct (alleen beschikbaar in lokale winkels) te verkrijgen, moet je je bestelling of delen daarvan binnen de 28 dagen na ontvangst terugsturen.
 • Bestellingen moeten geretourneerd worden in dezelfde staat als waarin ze ontvangen zijn (inclusief de originele verpakking).
 • Bestellingen moeten geretourneerd worden met een volledige leveringsnota.
 • Bestellingen die via PayPal betaald zijn moeten naar ons retourcentrum gestuurd worden. - Winkels kunnen geen Paypal-retourneringen aanvaarden.
 • Zwemkleding, sport-bh's en ondergoed moeten gepast worden over andere kleding heen en met de hygiënische strip intact. Je retourzending zal afgewezen worden als er bewijzen te zien zijn die aantonen dat dit niet gebeurd is.
 • Oorbellen en piercings kunnen geretourneerd worden op voorwaarde dat ze niet gedragen zijn. Je retourzending zal afgewezen worden als er bewijzen te zien zijn die aantonen dat dit niet gebeurd is.
 • Cadeaukaarten worden uitgesloten van ons retourbeleid. Wij nemen geen Cadeaukaarten terug. Je kan ze wel herladen in elke JD-winkel in Belgie.

 • Hoe retourneer ik mijn bestelling?

  Als je betaald hebt met kredietkaart of iDEAL dan kan je je bestelling routeneren in iedere JD-winkel. Ga gewoon met je product en de leveringsnota naar een JD-winkel. Deze zal je een terugbetaling of een vervangproduct aanbieden binnen de 28 dagen, op voorwaarde dat je retournering voldoet aan ons retourbeleid.

  Als je niet naar een winkel kan of je hebt betaald via PayPal, dan kan je je retourzending rechtstreeks naar ons opsturen.
  Dat kan naar het volgende adres:

  JD Internet Returns,
  Door 2,
  Kingsway Business Park,
  Rochdale,
  Verenigd Koninkrijk
  OL16 4FW

  Momenteel kunnen wij deze retourzendingen niet gratis aanbieden.

  Merk op:
 • Bestellingen die betaald zijn via PayPal kunnen niet in een winkel geretourneerd worden. Gelieve deze bestellingen per post op te sturen naar ons retourcentrum.

 • Kan ik mijn bestelling retourneren in een JD-winkel?

  Ja!! Als je betaald hebt met kredietkaart of iDEAL dan kan je je bestelling routeneren in iedere JD-winkel in Belgie. Ga gewoon met je product en de leveringsnota naar een een JD-winkel. Deze zal je een terugbetaling of een vervangproduct aanbieden binnen de 28 dagen, op voorwaarde dat je retournering voldoet aan ons retourbeleid.

  Merk op:
 • Bestellingen die betaald zijn via PayPal kunnen niet in een winkel geretourneerd worden. Gelieve deze bestellingen per post op te sturen naar ons retourcentrum.

 • Hoe lang heb ik om een product terug te zenden?

  Je hebt tot 28 dagen na ontvangst om je bestelling naar ons terug te sturen of te retourneren in een winkel, op voorwaarde dat deze voldoet aan ons retourbeleid.

  Kan ik een vervangproduct krijgen?

  Vervangingen zijn alleen mogelijk in een winkel binnen de 28 dagen na ontvangst. Breng het product gewoon naar de kassa van een JD-winkel en deze zal je met plezier een vervangproduct aanbieden.
  Mocht je nieuwe product meer kosten dan hetgene dat je inruilt, kan je daar het verschil bijleggen. In het omgekeerde geval zullen we je het verschil terugbetalen als je nieuwe product goedkoper is dan het oorspronkelijke.

  Momenteel kunnen wij geen vervangproducten aanbieden via ons retourcentrum. Alle bestellingen die rechtstreeks geretourneerd worden zullen terugbetaald worden, op voorwaarde dat ze voldoen aan ons retourbeleid.

  Hoe lang zal het duren voor ik mijn terugbetaling ontvang?

  Vanaf het moment dat we je retourzending ontvangen kan het nog 72 uren duren voor je terugbetaling verwerkt wordt, plus reken enkele werkdagen voordat het bedrag effectief op je rekening verschijnt, afhankelijk van je betalingswijze. We zullen je een bevestigings-e-mail sturen wanneer je retournering aanvaard is.

  Ik heb mijn terugbetaling nog niet ontvangen?

  Als je je bestelling rechtstreeks naar ons teruggestuurd hebt en je nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen hebt, hou er dan eerst rekening mee dat het tot 72 uren kan duren voor het retourcentrum je retournering heeft kunnen verwerken. Rekening houdend met transittijd, vragen we dat je ons tot 10 dagen de tijd geeft om je retournering te bevestigen.

  Als deze termijn overschreden is, kijk dan na bij de bezorgingsdienst die verantwoordelijk was voor je retournering of je bestelling bij ons aangekomen is. Wij kunnen namelijk geen items die we niet ontvangen hebben terugbetalen.
  Als je bevestigd krijgt dat je retournering bij ons geleverd is en je hebt 72 uren later nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze Klantenservice via de pagina.

  Contacteer Ons


  Terugbetalingen uitgevoerd in een winkel zouden meteen verwerkt moeten worden en binnen enkele werkdagen op je rekening verschijnen. Als je daarna je terugbetaling nog steeds niet ontvangen hebt, kan je best contact opnemen met je bank.

  Cadeaukaarten

  €5 - €300

  De Ultimate Giftcard is de enige cadeaukaart die je nodigt hebt. Verkrijgbaar in meer dan 500 winkels in de land, het is het perfecte cadeau.

  Cadeaukaarten kopen

  Onze winkels

  Vind je dichtstbijzijnde JD winkel, bekijk openingstijden en vind waar je je bestelling kan ophalen!

  Vind mijn dichtstbijzijnde winkel

  DOWNLOAD ONZE APPS

  Shop 24/7 met de JD Sports iPhone-app! Krijg onderweg toegang tot onze nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

  Download from the App Store Download van Google Play
  Wij accepteren de volgende betaalmethoden
  Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2019 JD Sports Fashion Plc, Alle rechten voorbehouden.
  Loading

   
  Terug naar boven